Co. van de het instrumententechnologie van Guangdong sanwood, Ltd

 

Wij moeten gald over de hele wereld de ODM/OEM-fabrikant van milieu de verkoopondernemingen van testkamers zijn.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Dienst

Certifications
Van goede kwaliteit Milieu testkamer voor verkoop
Van goede kwaliteit Milieu testkamer voor verkoop
Customers Reviews
Ik ben online Chatten Nu

Guangdong sanwood instrument technology co.,ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Guangdong sanwood instrument technology co.,ltd Guangdong sanwood instrument technology co.,ltd Guangdong sanwood instrument technology co.,ltd Guangdong sanwood instrument technology co.,ltd Guangdong sanwood instrument technology co.,ltd Guangdong sanwood instrument technology co.,ltd Guangdong sanwood instrument technology co.,ltd Guangdong sanwood instrument technology co.,ltd
ANWOOD-Fabrieksbuitenkanten De SANWOOD-Workshop De SANWOOD-Workshop De SANWOOD-Workshop De SANWOOD-Workshop De SANWOOD-Workshop SANWOOD tentoonstelling De klanten ontvangen bezoekers

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : SANWOOD
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000
Opgericht Jaar : 1995
Export pct : 40% - 50%

DE DIENSTbeleid

Perfecte pre-sale, verkoop, middel en na verkoopbeheersysteem

 

Pre-Sale

 

01. Na de voltooiing van product verpakking, zal het professionele de dienstpersoneel verzond het verpakkingsprocédé naar de klant. En vertel de klant hoe laat van levering, en wat de manier van logistiek is (zoals: overzees, land, lucht. Wij kunnen de wijzen van vervoer volgens klantenvereisten selecteren

 

02. Wij zullen actief met klanten vóór levering, communiceren om klanten toe te staan om voor water, elektriciteit, gas en andere installatievereisten van plaats voorbereidingen te treffen.

 

03. Vóór levering, als de klantenbehoefte, ingenieurs aan onze fabriek kan schikken, verstrekken wij vrije producten zuiverend opleiding. Wij kunnen ver*beteren ook verstrekken en aanpassing schikken.

 

04. Wij zullen vrije uitgegeven toebehoren en sommige algemeen gebruikte goederen, voor verder klantenonderhoud verstrekken. (Zoals: natte bolgaas, relais enz.)

 

In Verkoop

 

01. Een professioneel klantenservicepersoneel zal de tijd van het ladingsvertrek, en de verwachte aankomsttijd informeren.

 

02. In het vervoer van goederen tegelijkertijd, zullen wij het verwant producthandboek, het verrichtingshandboek en de installatie van video, en het verwante schakelschema, structuurdiagram, bevroren kaart aan de klant voor verwijzing laten.

 

03. Wanneer de klanten de goederen krijgen, zullen wij video gebruiken om klanten te helpen om materiaal te installeren tot het kan
normaal wordt gebruikt.

 

Na verkoop

 

01. Onze professionele klantenservice zal een telefoon of een e-mail voor het gebruik van klanten om de 2 maanden, van het gebruiken van de klanten op de hoogte zijn, geschikte hulp verstrekken hebben.

 

02. Als de klant heeft arised de problemen in het gebruik van materiaal, wanneer wij terugkoppelen vragen ontvangen, zullen wij reactie binnen 2 uren geven. En geef oplossingen binnen 24 uren.

 

03. Als u de delen moet vervangen. Binnen een jaar, kunnen wij klanten van aangewezen kosteloos, en online toebehoren voorzien om klanten bij te staan om de vervangingsdelen, tot de machine te voltooien die behoorlijk lopen.

 

04. Indien nodig, kunnen wij professionele technische ingenieurs schikken om de dienst ter plaatse te verlenen kosteloos, maar de klanten kunnen sommige reiskosten voor onze technische ingenieurs moeten ondernemen.

Contactgegevens
Guangdong sanwood instrument technology co.,ltd

Contactpersoon: Miss. Joy

Tel.: 86-769-8118-2799

Fax: 86-0769-8297-7199

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)